Sorry, this entry is only available in Russian and Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Astăzi, 11 aprilie, în capitală, unde au acumulat circa 50 de saci de gunoi. Acțiunea a întrunit 15 membri ai mișcării și s-a desfășurat în deplină concordanță cu restricțiile epidemiologice.

Asftel, zona din satul Cheltuitori, de unde foarte mulți oameni admiră frumusețea Chișinăului de seară, și unde mulți din vizitatori din lipsă de cultură și atenție lasă gunoi în urma sa, a fost curățată, urmînd ca o acțiune suplimentară să fie desfășurată peste o săptămînă.

Dumitru Roibu, Președintele Mișcării de Tineret „Urmașii lui Ștefan”- „Este primăvara, timpul cînd facem ordine, iar noi tinerii nu putem fi indiferenți faă de zonele unde ne plimbăm. Deși este al doilea an consecutiv cînd facem ordine aici, iar gunoi este mai puțin decît anul trecut, atragem atenția celor care vin să fie precauți și să manifeste respect față de ei însăși, încît este locul în care și ei își petrec timpul”.

Vladislav Railean, vicepreședintele organizației – „Am petrecut timpul util și interesant, alături de colegii și prietenii din organizație. Situația ecologică din țară este o prioritate pentru organizația noastră, de aceea ne vom implica plenar în astfel de acțiuni în viitor.”